miercuri, 11 februarie 2009

Weekendul indragostitilor

Vine weekendul indragostitilor. Ei ash!. Nici nu aveam cum sa nu aflam lucrul asta doar l-au tradus si in limba romana.

Ziarele, televiziunile, radiourile rasufla in sfarsit usurate: " avem despre ce vorbi o saptamana ". Pe unde te intorci auzi numai de cele mai extraordinare povesti de dragoste ( nu spune nimeni si cat vor dura), esti invitat sa participi la concursuri gen:

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care i-ai face-o persoanei iubite ( nu exista restrictii cu privire la acea persoana iubita, daca e nevasta sau amanta si nici nu se testeaza ulterior daca chiar s-a pus in practica declaratia sau totul a fost o minciuna)

Cel mai lung sarut din lume. Common!!! Sarutul e doar la inceput, dupa aia e doar un schimb continuu de microbi.

si tot asa...

Magazinele isi imbraca vitrinele in rosu, peste tot numai pernute , inimioare si ursuleti.

Hai sa fim seriosi, suntem in 2009, care pustoaica ce ar crede prin absurd in aceasta zi, mai vrea pernute rosii si ursuleti de plus? Oare oamenii de marketing n-au invatat ca bijuteriile scumpe, masinile luxoase si hainele "de la Italia" sunt cadourile perfecte ?

Si pana la urma de ce sarbatorim aceasta zi de Valentine? Ne place sa importam toate stupizeniile de sarbatori ale americanilor uitand de cele autohtone sau e doar o politica de vanzari?

Normal, cine sa sarbatoreasca Dragobetele? Fetele nu mai au parul in cosite si nici inocente nu mai sunt, nu se pot organiza concursuri cu "Cine arunca mai departe coronita peste casa" sau "Cine mai e fata mare de Dragobete"

Astept cu interes adoptarea si a altor sarbatori americane aducatoare de profit. Poate vom primi liber si de 4 Iulie, si de ce nu si un curcan electoral de Ziua Recunostintei.

0 comentarii: