luni, 16 februarie 2009

Criza asta financiar-economica care a luat "prin surprindere" pe mai marii tarilor lumii, ca orice criza are ca si cauza principala stresul.
Te duci la doctor pentru ca ai facut o criza de rinichi, sau te cheama sefu la el in birou pentru ca tocmai a facut o noua criza de nervi? totul are o cauza comuna :STRESUL!!.

Stresul face parte din viata noastra cotidiana. Suferim de stres de dinainte de a ne naste. Dam nervosi din picioare, ne lovim mama in stomac cu pumnii. Inca din primele momente de viata ne apuca si isteria deoarece urlam din toti rarunchii.

Dar iata ca vin si vestile bune. Ne-o spun asta ziarele. Parol!!!!

S-a gasit medicamentul pentru stres. Cercetatorii afirma cu putere ca "sarutul pasional este un foarte bun remediu impotriva stresului". Ahhhh, si e ne-au spus asta de abia la 48 ore dupa ziua indragostitilor.

Cica o mare parte a creierului devine activa in timpul unui sarut. Ei, asta DA stire.

Ar putea fi o explicatie logica pentru parlamentarii nostri lipsiti de activitate cerebrala. Poate daca acestia si-ar saruta colegii de partid, sau pe cei din opozitie, i-am vedea si noi cu alti ochi.

Propun sa se sarute Presedintele Camerei Deputatilor cu cel al Senatului , Adrian Nastase cu Elena Udrea si Emil Boc cu Calin "File din Poveste" Tariceanu.

Casieritele de la banca ar putea ca in momentul jafului armat sa isi sarute pasional hotii prin spatiul dedicat din cagula pentru acest gest. Cu putina experienta si putin curaj i-ar putea retine pe acestia pentru putin mai mult de 3 minute ajutandu-i astfel si pe politisti sa ajunga la timp la locul faptei.

La tara insa terapia sarutului nu are efect. Oamenii sunt lipsiti de stres dar si de activitate cerebrala de multe ori.
Natura insa este asa de frumoasa incat te imbie mereu la sarut.
Lucrurile se intampla mai incet, ai timp sa vezi fiecare amanunt si te minunezi de cat de schimbatoare si lipsita de stres este natura.

Sambata lacul a primit sarutul a doua lebede albe ratacite, ieri copacii au primit sarutul vantului primavaratic pentru ca astazi pamantul sa primeasca sarutul pur al fulgilor de nea.

Totul ar fi minunat si am rezona atat de bine cu natura de langa noi daca nu am avea acele porniri si accese obsesiv sexuale de a mozoli ( si nu a saruta) pamantul cu niste peturi de cola si de a-l viola necontenit cu resturi de gunoi aruncate la intamplare.

Si ne mai intrebam de ce suntem stresati? Pai cine e nebun sa ne mai sarute si pe noi?

1 comentarii:

mircea oculeanu spunea...

Ia sa vedem..ia uiteee...merge :)
Tine-o asa Mirela!