marți, 10 mai 2011

Rasaduri flori

Anul acesta am indraznit sa bifez pe lista experimentelor, rasadurile de flori: am pus papalau, creasta cocosului, floare de piatra, craite uriase multicolore si regina noptii.

Cum una buna nu poate veni decat insotita de una rea, sau negativa, m-a mancat undeva sa mut trandafirul william shakespeare si era deja pornit in vegetatie...si acum saracul este foarte rebregit.

I-am pus fertilizant special de trandafiri in apa cu care il ud. Sper sa nu moara.

Rasadurile de legume ai iesit: 25 fire de castraveti, rosii, rosii cherry, ardei iuti. Am pus si cuiburile de fasole pastai...aste anu au iesit inca, dar cred ca de la vreme.

Nus tiu ce sa mai experimentez. As mai experimenta ceva anul asta, dar nu ma hotarasc asupra la ce. Ma bate gadul sa experimentez un pepene rosu si unul galben

Am uitat...am pus si dovlecei ornamentali in cuiburi...nici astia n-au iesit si nici nus tiu cum arata cand trebuie sa iasa :)

2 comentarii:

Anunturi Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si va propun sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Un an nou fericit si sa vi se indeplineasca toate dorintele.

Mirela Lucia spunea...

Imi cer scuze ca raspund atat de tarziu la acest post. motivele nu isi mai au rostul. Sunt de acord cu propunerea. imi puteti da o adresa de mail unde sa va contactez?

Adresa mea curenta este mi_re-la_lucia@yahoo.com