vineri, 25 septembrie 2009

Vedeta de Hotnews

Iata ca am reusit fara sa vreau performanta de a ma vedea vedeta de hotnews prin intermediul lui Istodor - personajul sau uichenditul bucurestean pus pe calatorii la fiecare sfarsit de saptamana.

Ciudat!.

2 comentarii:

Andrei spunea...

ciudat ? de ce
ai sustinut un punct de vedere poate prea ciudat pentru turma.... si eu fac parte din turma, mi-e rusine sa zic dar asa e , de 2 saptamani m-am apucat sa imi construiesc casa mea, cuibul meu de liniste undeva mai departe de Bucuresti la vreo 40 de KM, pana acum era in dubiu si nu intelegeam exact ce imi doresc, acum stiu. Multumesc

Mirela Lucia spunea...

Daca decizia luata este una care iti da liniste interioara si senzatia de a avea un rost pe lumea asta, inseamna ca este o decizie buna.

Oamenii trebuie sa inteleaga ca in viata lor trebuie sa ia deciziile cele mai bune pentru ei, nu in spiritul trendului dictat de societate. Este clar ca iti trebuie un caracter foarte puternic sa faci lucrul asta atunci cand ceea ce este cel mai bine pentru tine se afla in contradictie evidenta cu restul, dar astea sunt cazuri rare. de cele mai multe ori diferentele sunt mici, dar ne este lene sa le facem. Noi majoritatea omenilor planetei ne place sa ne plangem ca suntem nefericiti sau neimpliniti dar nu facem mai nimic ca sa schimba aceasta stare.

Nu pot decat sa ma bucur pentru tine. Mult succes cu casa.