De pasti mi-am incercat talentul cu cateva decoratiuni selectate din diverse surse. Am realizat: aspic in ou, covoras din coaja de castravete, lalele din rosii umplute cu branza, bondari si albinute decorative
marți, 3 mai 2011
Decoratiuni culinare de pasti
Publicat de Mirela Lucia la 09:57
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Dumnezeule, de toate am vazut pe blogurile culinare, dar bilute de aspic ca ale tale chiar ca n-am mai vazut! Sunt incredibile! Indraznesc sa te intreb: in ce le-ai facut? Cum de sunt atat de perfect rotunde???
Iulia, buna. Acum am vazut comentariul tau.
Sunt facute in coaja de ou. Se ia oul, se crapa frumos la o extremitate, rotund, se scoate continutul. Se pune pe fund o frunza de patrunjel, apoi legumele si se toarna gelatina cu supa de pui si se da la rece.
Dupa ce s-a intarit se cojeste ca pe oul fiert.
Incearca, e foarte simplu.
Trimiteți un comentariu