duminică, 18 octombrie 2009

Imbatranesc

Imbatranesc. Nu spun asta pentru ca as fi ajuns la o varsta care sa imi asigure acest statut sau care sa confirme acest lucru, imbatranesc pentru ca pe zi ce trece descopar mai multe lucruri si inteleg mai multe lucruri , vad lucruri pe care nu le observam alta data, vad in fiecare zi lucrurile cu alti ochi, cu alta semnificatie de fiecare data mai adanca si mai profunda.

Daca am ajuns sa fiu observatorul unei dragoste puerile, inocente a doi tineri, mai mult copii, de 16 si 17 ani, e clar semn de imbatranire. Nu am tinut la acest statut, pur si simplu s-a intamplat, iar felul in care am fost atenta la detaliile inrosirii obrajilor fetei, fastaceala baiatului, m-a convins inca odata daca mai era cazul ca imbatranesc.

Nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Se spune ca odata cu varsta devii mai intelept, mai tolerant, mai intelegator. Oare trebuie platit pretul tineretii, al trairilor intense, al impulsului, pentru asa ceva?

De ceva timp , sunt adepta sentimentelor traite intens, zilnic, a bucuriei marunte, a vietii traita minut cu minut. Sa fie oare procesul de imbatranire un mod de indepartare de adevar in ciuda acelei inteleciuni capatate?

Este din ce in ce mai fascinant faptul ca in acest univers, totul se afla in echilibru. Castigi ceva ..pierzi ceva si tot asa.

Sunt intr-o mare dilema. E de bine sa de rau?

marți, 13 octombrie 2009

Poarta mica




Am reusit sa facem si poarta mica. Suntem mai mult decat bucurosi.

duminică, 11 octombrie 2009

jurnal de casa partea a-8-a




daca pana acuma imi tineam juranlul acsei pe softpedia, datorita indepartarii constante de ideea de altruism, de ajutor dezinteresat etc... a forumului, am decis sa imi continui jurnalul aici, intr-un mod detaliat.




De la ultimele informatii din partea a-7-a, am mai avansat, am facut pazia, sageacul, jgheaburile, , am turnat mai noi placa la garaj.




\\\\va arat poze.




si ca sa vedeti ca viata la tara este una frumoasa care antreneaza armonia si toleranta, va mai arat o poza semnificativa

joi, 1 octombrie 2009

Jurnal de casa-partea a-7-a






N-am mai updatat acest jurnal. Trecand peste faza cu sa-mi fie rusine, prea mari evenimente la casa nu s-au mai intamplat. Am mai aranjat gradina, am plantat si tuns gard viu, am pus sageac si jgheaburi la casa.

Acum ma aflu in faza de euforie si de studiu in ceea ce priveste amenajarea gradinii. Am atatea plante in cap ..... cred ca mai multe decat or sa fie in gradina in final.

Asta primavara am plantat cativa bulbi de flori. Am trecut dupa cateva luni de dilema daca i-am plantat cum trebuie sau nu ( cu capul in jos sau un sus), am mai capatat incredere si sper ca in toamna asta sa am mai multa indemanare.