marți, 3 mai 2011

Decoratiuni culinare de pasti









De pasti mi-am incercat talentul cu cateva decoratiuni selectate din diverse surse. Am realizat: aspic in ou, covoras din coaja de castravete, lalele din rosii umplute cu branza, bondari si albinute decorative

2 comentarii:

iulia spunea...

Dumnezeule, de toate am vazut pe blogurile culinare, dar bilute de aspic ca ale tale chiar ca n-am mai vazut! Sunt incredibile! Indraznesc sa te intreb: in ce le-ai facut? Cum de sunt atat de perfect rotunde???

Mirela Lucia spunea...

Iulia, buna. Acum am vazut comentariul tau.

Sunt facute in coaja de ou. Se ia oul, se crapa frumos la o extremitate, rotund, se scoate continutul. Se pune pe fund o frunza de patrunjel, apoi legumele si se toarna gelatina cu supa de pui si se da la rece.
Dupa ce s-a intarit se cojeste ca pe oul fiert.

Incearca, e foarte simplu.