joi, 13 mai 2010

Rasadurile mele de rosii













Urmeaza sa scot in gradina tura 2 de rasaduri de rosii:
rosii Roma - maricele si lunguiete

rosii cherry rosii
rosii cherry galbene










vineri, 7 mai 2010

Gardul meu viu




Irisii vecinei mele.




Legume-rasaduri gradinarit
















































M-am uitat saptamana trecuta pe blogul Victoriei si dupa ce am vazut cate a facut ea acolo si ce frumos sunt aranjate toate, mi se taiase tot elanul de a mai face poze si a prezenta experimentele mele din primul an de gradinarit.
Primul impuls era ca eu cu ale mele ma fac sigur de ras, mai bine sa evit fiasco. Totusi m-am razgandit. N-o fi dracu chiar asa negru ca tacsu . Sunt mindra de experimentele mele asa ca tin sa le prezint fie doar si pentru statistica sau pentru a avea cu ce compara anul viitor.

Pentru ca nu am inteles niciodata de ce nu pot posta o poza acolo unde am lasat cursorul, sau in ce ordine incarca blogul pozele din computer, va spun ca in poze se regasesc: salatele si ceapa, a doua tura de ridichi, morcovii, fasolea, randurile de porumb ale sotului meu, castravetii, rosiile Roma, rosiile cherry ( prima parte din rasaduri) apoi ghivecele cu patrunjel, marar, leustean, cimbru.

Lalea dungata - partea a doua
















Lalelele mele dungate care la inceput sunt galbene cu rosu, devin pe masura ce se maturizeaza, dinamoviste, adica exact ca in poza , alb cu rosu. Sunt splendide.

Mi-ai mai inflorit si alte lalele cum ar fi cele franjurate roz-portocaliu si lila.

Mi-a inflorit si laleaua papagal neagra.