joi, 8 aprilie 2010

HRISTOS A INVIAT !! AGAIN!!!!




Au trecut si Sarbatorile Pascale. Trecand peste faptul ca nu inteleg cum un om fie el si cel mai Sfant se poate naste o singura data la toti crestinii dar poate muri si invia de cate 2 ori la date diferite pentru catolici si pentru ortodoxi, Sarbatoarea pascala ,pe langa insemnatatea ei religioasa , este un prilej de a manca mult, a bea fara masura si a face foarte multa galagie.

Anul asta am sarbatorit evenimentul in Statiunea Borsec, asa cum faceam pana acum 3 ani cand ne-am apucat de casa si n-am mai putut pleca asa des.

Aerul de munte, imaginea impunatoare a bradului incep incet incet sa paleasca din cauza termitelor numite "cetateni Romani" pentru ca vina este , cel putin in zona respectiva, ambelor nationalitati, romane si maghiare.

Paduri intregi aproape defrisate , cioate si resturi de crengi lasate la ata locului, nestranse, neadunate, focare de infectie pentru paduri de la ciupercile pomilor doborati de mana omului. Iti vine sa plangi nu alta, cum ne putem bate joc de copii nostri si cum , vorba reclamei TV, ne batem joc de viitorul lui Andrei!!!

2 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

Adevarat a inviat!

Mirela spunea...

Adevarat a inviat!
si...cel putin anul asta doar o singura data! Pastele catolic a fost in acelasi timp cu cel ortodox:
www. calendarcatolic. ro/calendar-romano-catolic/calendar/monthly.asp?m=4

Si eu am vazut de curand o mica padurice - singura de altfel pe E85 - defrisata aproape total, si m-a cuprins jalea si sentimentul de neputinta.

In alta ordine de idei, imi plac tare mult "noutatile" din gradina ta.

Mi se pare mie sau acum cativa ani am citit pe blogul tau ca sub nici o forma nu vrei sa pui legume in gradina ta... ca o sa fie cel mult plante ornamentale :P

Si eu am cumparat anul trecut seminte de rosii, dar cum in perioada aceea nu locuiam inca la casuta n-am apucat sa le presadesc. I le-am dat mamei, si nu mai stiu ce-a facut cu ele, ca pana la urma tot rasaduri din piata a cumparat. Ea asa e obisnuita de zeci de ani. I se pare mult prea complicat sa puna rasaduri.

Pe softpedia nu m-am mai uitat mult timp (nici macar la threadul meu) dar iti urmaresc mereu blogul, si abia astept o postare noua.

Bafta multa la gradinarit!