marți, 23 martie 2010

Etapa 2 -Gradinarit




Weekendul care a trecut a fost unul propice activitatilor de gradina . Am continuat tratamenele la pomi. Am dat acum cu ulei horticol- Apladus Super.




Si cu asta, treaba usoara s-a terminat. A urmat greul, adica legumele .


Ridichile mele la paharele s-au ridicat sprintare cu capul la soare si cum erau ele mai mandre, le-am scos din paharele pentru a le replanta in pamant. Ele nu prea au fost de acord cu aceasta realocare drept pentru care aproape jumatate din ele s-au ntors cu fundul si au preferat sa moara cu deminitate.




Urmeaza sa aplic acelasi procedeu cu salatele care momentan sunt in ghivece, atat cea capatana cat si cea creata . Nu stiu daca s-au vorbit intre ele sau cu ridichile dar sper sa nu aiba spirit de turma si sa procedeze la fel.




Am pus semintele de plante utlitare si aromatice in ghivece mari de unde nu le mai mut. Am pus leustean, patrunjel, marar, cimbru, busuioc, oregano, tarhon. Imi pun mare baza in ele ,sper sa nu ma dezamageasca.




Si pentru ca toata munca trebuie sa fie incununanta cu greseli, nu le-am acoperit cu folie si drept urmare acuma le ploua la liber.

0 comentarii: