joi, 26 martie 2009

Recomandare film

Am vizionat zilele trecute filmul Slam Dog millionaire. Foarte frumos film, poveste interesanta iar pentru pasionatii de imagine si fotografie, un extraordinar curs de incadrare a subiectului si de selectie perfecta a unghiurilor de filmare.

Il recomand din suflet pasionatilor de alt film decat cel plin de explozibile si muschi.

2 comentarii:

Bogdan GD spunea...

Film hollywoodian cu actori indieni - amalgam care, daca la inceput te face sa te uiti stramb in directia ecranului, intr-un final te prinde si te determina sa-l vezi pana la capat.
Film care s-ar putea incadra in categoria "cum e sa ai noroc chior" - ma refer la faptul ca mare parte din intrebarile din concurs au avut referinte din experientele personale ale personajului principal. E drept, asta a fost de fapt si ideea de baza a filmului, prezentand pe langa asta si o poveste de dragoste si o parte din civilizatia indiana ( apropo, indienii chiar nu-l citesc pe Dumas ).
E un film care merita vazut, dar nu-si merita premiile primite. Poate doar la capitolul imagine, dar a primit prea multe Oscaruri pentru categorii pe care nu le merita.
Ca si alternative pentru povesti de dragoste, vezi "Stardust" si "Inkheart" (povesti in adevaratul sens al cuvantului), iar pentru civilizatii estice: "Traitor" si "Body of Lies" (chiar daca-s cu explozibili).

@irina_sweet_home spunea...

daaa, si mie mi-a placut foarte mult